ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ B.C.: Ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ζίπσερ έως το 2024

Η κοινή πορεία του Πολ Ζίπσερ και της Μπάγερν Μονάχου θα συνεχιστεί για άλλα τρία χρόνια, όπως ανακοίνωσε η Κυπελλούχος Γερμανίας.

Έχει περάσει ένας μήνας και… κάτι από τότε που ολόκληρη η «μπασκετική» Ευρώπη σοκαρίστηκε στο άκουσμα της είδησης πως ο Πολ Ζίπσερ υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Ο 27χρονος Γερμανός φόργουορντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για το πρόβλημα της υγείας του, η οποία πήγε πολύ καλά. Τη δεδομένη χρονική στιγμή παραμένει άγνωστο το πότε θα μπορεί να επιστρέψει στα παρκέ, αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί, καθότι η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει ταχύτατη πρόοδο.

Οι μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Μπάγερν Μονάχου, δεν φαίνονται μόνο από τους… τίτλους τους, αλλά και από το πως διαχειρίζονται ανθρώπινες καταστάσεις που μπορούν να προκύψουν. Η αλήθεια είναι πως η Μπάγερν έχει αποδείξει πολλάκις πως πράγματι αξίζει να θεωρείται μεγάλη ομάδα εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Στην περίπτωση του Ζίπσερ το απέδειξε περίτρανα, στηρίζοντας έμπρακτα τον αθλητή σε αυτό το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Την Τρίτη (13/07) ήρθε και η μεγάλη επιβράβευση για τις προσπάθειες του Πολ Ζίπσερ την περσινή σεζόν, καθώς ο σύλλογος του Μονάχου ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του.

Ως εκ τούτου, ο 27χρονος Γερμανός φόργουορντ θα παραμείνει στο «μπασκετικό σπίτι» του για άλλα τρία χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024. Ο ίδιος, εξαργύρωσε την εξαιρετική περσινή παρουσία του στην EuroLeague, στην οποία μέτραγε 9,1 πόντους (με 43,8% στα σουτ τριών πόντων), 3 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ μέσο όρο σε 39 συμμετοχές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News