ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Οριστική συμφωνία με τον Αλεξέι Σβεντ για δύο χρόνια
Κάτοικος Μόσχας θα παραμείνει ο Αλεξέι Σβεντ, αφού ήρθε σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ, μένοντας ελεύθερος από τη Χίμκι, για τα επόμενα δύο χρόνια.
Αλεξέι Σβεντ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα συνεργαστούν για δεύτερη φορά. Ο Ντονάτας Ουρμπόνας αποκάλυψε πως οι φήμες των τελευταίων είναι αληθινές και πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο Σβεντ είχε μείνει ελεύθερος μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Χίμκι και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για δύο χρόνια.
Η περσινή σεζόν, παρόλο που δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για την ομάδα του, λόγω προβλημάτων, ήταν ιδιαίτερα παραγωγική για τον Ρώσο σταρ. Σκόραρε 19,8 πόντους μέσο όρο, μοίραζε 7,7 ασίστ και μάζευε 3,7 ριμπάουντ μέσο όρο.
Επιστρέφει στην ΤΣΣΚΑ μετά το 2012, όπου και πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο ΝΒΑ.
CSKA Moscow agreed to terms with Alexey Shved, per sources.
— Donatas Urbonas (@Urbodo) July 15, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
