Παναθηναϊκός: Θέλει και επιβάλλεται να «δέσει» τον Παπαγιάννη!

Ο Ελληνας σέντερ είναι το Α και το Ω των «πρασίνων» και η ομάδα θέλει να το δείξει και εμπράκτως στο προσεχές μέλλον ώστε να βγουν αμφότεροι ωφελημένοι.

Ο Παναθηναϊκός καλείται μετά από δύο χρόνια να αποκτήσει έναν κανονικό γκαρντ και ένα στήριγμα στο «5» για να βοηθήσει τον Παπαγιάννη

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε… παπάδες και φέτος σε πολλά παιχνίδια. Βασικά την τελευταία διετία ο Ελληνας σέντερ έχει εκτοξευθεί για τα καλά! Εχει βελτιώσει πολλά στον τρόπο παιχνιδιού του. Όλα αυτά χωρίς να έχει την παραμικρή βοήθεια. Ούτε από έναν αξιόπιστο γκαρντ που θα τον τροφοδοτήσει ούτε από έναν σημαντικό μπακ-απ σέντερ που θα μπορούσε να τον ξεκουράσει ουσιαστικά. Ο Παναθηναϊκός οφείλει και το ξέρει καλά πως αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει να υποστηρίξει αρκετά τον Γιώργο Παπαγιάννη. Την κολόνα του. Ετσι μετά την απόκτηση του Πάρις Λι είναι δεδομένο πως οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός υψηλόσωμου γκαρντ που θα μπορέσει να συνεργάζεται ιδανικά σε πικ εν ρολ καταστάσεις με τον Ελληνα σέντερ. Ταυτόχρονα βασικό μέλημα των «πρασίνων» είναι και η παρουσία ενός ξένου αθλητικού ψηλού που θα μπορέσει να δίνει σημαντικές λύσεις στο «5» ούτως ώστε να μην βαράει… 30άρια και βάλε σε χρόνο συμμετοχής, ο Ελληνας ψηλός. Ειδικά στους τελικούς φάνηκε η «γύμνια» στο «5». Μετά τον Παπαγιάννη υπήρξε το… χάος.

Για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, ο Παναθηναϊκός έχει στο μυαλό του να κάνει πρόταση επέκτασης στον Ελληνα σέντερ μια και το συμβόλαιο του λήγει το 2023

Το άλλο ζήτημα έχει να κάνει και με την επόμενη μέρα. Στην αγορά δεν βρίσκεις εύκολα Παπαγιάννη. Ο Παναθηναϊκός δικαίως έπραξε και έβαλε ρήτρα 4εκ. δολαρίων στο συμβόλαιο του Ελληνα σέντερ σε περίπτωση που κάποια ομάδα από το ΝΒΑ θελήσει να τον κάνει δικό της. Ένα ποσό που αποδεικνύει πόσο πολύ εμπιστεύεται και ποντάρει η ομάδα πάνω του. Ένα ποσό που δείχνει ότι τον θέλει για πάντα στο ΟΑΚΑ. Το συμβόλαιο του «Παπατζόν» λήγει το καλοκαίρι του 2023. Υπάρχει σκέψη και διάθεση λοιπόν ούτως ώστε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να φυλάξει τα… νώτα του και να πραγματοποιήσει μια πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Ελληνα ψηλό. Μια πρόταση που απαιτείται. Για να «δέσει» τον Παπαγιάννη και ως εκ τούτου να μην μείνει ελεύθερος όταν ολοκληρωθεί η σεζόν, αλλά και για να κόψει τον… βήχα σε κάθε ενδιαφερόμενο. Μια πρόταση με αυξημένες αποδοχές που θα δείξει με εμφατικό τρόπο στον παίκτη πόσο πολύ τον υπολογίζει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News