Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για την περίπτωση του Ντέγιαν Ράντονιτς!

Ο Μαυροβούνιος κόουτς που έχει αφήσει εξαιρετικό έργο στον Ερυθρό Αστέρα είναι σε «προχωρημένες επαφές με τον Παναθηναϊκό» σύμφωνα με το «Telesport». Τι ισχύει;

Ο Παναθηναϊκός τηρεί σιγή ιχθύος, αλλά η ομάδα έχει μιλήσει με τον Μαυροβούνιο κόουτς γιατί ταιριάζει στη φιλοσοφία των «πρασίνων»

Τα ΜΜΕ της Σερβίας στέλνουν τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό ή για να είμαστε πιο ακριβείς χρίζουν τους «πράσινους» ως το φαβορί για την απόκτηση του Σέρβου κόουτς. Τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση; Ο Παναθηναϊκός τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα αυτό. Δεν διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει το δημοσίευμα των Σέρβων. Όμως υπάρχει… φωτιά. Ξεκάθαρα. Οι «πράσινοι» έχουν εδώ και μέρες σε περίοπτη θέση στη λίστα τους τον 52χρονο Μαυροβούνιο κόουτς. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει «ψηθεί» για τα καλά στον θεσμό της Ευρωλίγκας και αυτό είναι ένα σημαντικό κριτήριο για τα… θέλω του «Αρτζι». Εξ’ αρχής ο στόχος της ομάδας ήταν να αποκτήσει έναν προπονητή που να γνωρίζει τα κατατόπια αυτής της διοργάνωσης και να έχει αφήσει έργο. Ο Παναθηναϊκός έχει μιλήσει με την πλευρά του έμπειρου κόουτς γιατί αρέσει αρκετά στον «Αρτζι» και θεωρείται ως ένας από τους ιδανικούς (ελεύθερους) προπονητές που μπορούν να «κολλήσουν» με την φιλοσοφία της ομάδας.

Το σημαντικό ραντεβού και το τελεσίγραφο του Ερυθρού Αστέρα στον Ντέγιαν Ράντονιτς μέχρι τις 30/6

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι ένας προπονητής που λατρεύει την άμυνα. Οι ομάδες του και κυρίως ο Ερυθρός Αστέρας στηρίχθηκαν αρκετά στο θέμα της σκληράδας, στης στόχευσης στο λόου ποστ, στης ενέργειας στον τομέα των ριμπάουντ, στης καλής κυκλοφορίας μέσα και έξω από το καλάθι. Ο 52χρονος Μαυροβούνιος κόουτς δημιουργεί σύνολα που έχουν τον τρόπο για να «πνίξουν» τον αντίπαλο και να πάρουν αυτό που θέλουν έστω και αν δεν έχουν κάποιον σταρ. Καλά όλα αυτά, αλλά τίποτα δεν είναι βέβαιο στη παρούσα φάση. Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να κρατήσει τον 52χρονο Μαυροβούνιο κόουτς για άλλα δύο χρόνια και μάλιστα τον ενημέρωσε μέσω του μάνατζέρ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Μάλιστα η σερβική ομάδα εξέδωσε και ανακοίνωση για αυτό το θέμα. “Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει τον κόσμο προκειμένου να αποφευχθούν όλες οι εικασίες, δημοσιεύοντας αναλήθειες και «εμπρηστικούς» και μη επαληθευμένους τίτλους, ότι ο προπονητής Ντέγιαν Ράντονιτς έχει επίσημη πρόταση για συνέχιση της συνεργασίας. Η προσφορά είναι αποτέλεσμα εντατικών συζητήσεων που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν και ειδικά μετά το τέλος της Σερβικής Λίγκας και αποτελεί διετή συνέχιση συνεργασίας. Αναμένουμε την τελική απάντηση του Ντέγιαν Ράντονιτς στην πρόταση που έχουμε στείλει έως τις 30 Ιουνίου 2022. Ο Ερυθρός Αστέρας ως διαφανής σύλλογος που ενημέρωσε αναλυτικά το κοινό για τα πάντα, στο προηγούμενο διάστημα, ξεκινώντας από τις οικονομικές λειτουργίες, θα ενημερώσει έγκαιρα το κοινό για την έκβαση των διαπραγματεύσεων”. Η αλήθεια είναι πως ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έχει την ίδια ζέση για να παραμείνει στη σερβική ομάδα, αλλά όλα θα έχουν οριστικοποιηθεί ως την προσεχή Πέμπτη (30/6). Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός περιμένει στην γωνία για τις εξελίξεις αυτής της υπόθεσης και της απόφασης του κόουτς και φυσικά επεξεργάζεται εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο Ράντονιτς παραμείνει στο Βελιγράδι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News