Ολυμπιακός: Η Φενέρ ετοιμάζεται να πάρει τον Ντόρσεϊ από το λιμάνι!

Η ανατροπή της… ανατροπής; Η Φενέρ κατέθεσε δελεαστική πρόταση στον Τάιλερ Ντόρσεϊ και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τον απομακρύνει από το λιμάνι.

Ο Αμερικανός γκαρντ με ελληνικό διαβατήριο είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό με στόχο να παραμείνει στο λιμάνι, αλλά φαίνεται πως παρά τα θετικά μηνύματα, δύσκολα θα είναι κάτοικος ΣΕΦ. Η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη του κατέθεσε πρόταση και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ το σκέφτεται σοβαρά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να αποχωρήσει με προορισμό την Πόλη. Αν τελικά, ο Ντόρσεϊ φορέσει τη φανέλα της Φενέρ, τότε αυτό θα αποτελέσει ένα γερό «πλήγμα» για τον Ολυμπιακό που θα αναγκαστεί να αλλάξει τον σχεδιασμό του και κατά συνέπεια να δει πως θα καλύψει το «κενό» του ομογενή γκαρντ.

Το βέβαιο είναι πως οι προσεχείς ημέρες θα είναι αρκετά κρίσιμες για το οριστικό φινάλε της υπόθεσης, αλλά πλέον η παραμονή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Τη δεδομένη στιγμή η Φενέρ μοιάζει να είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Οπως και να έχει ο Αμερικανός με ελληνικό διαβατήριο γκαρντ, θα σκεφτεί με την οικογένειά του και μετά από μερικές ημέρες θα αποφασίσει για το μέλλον του. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News