Εθνική Μπάσκετ: Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και τέσσερις ακόμα διεθνείς κοσμούν το νέο αεροσκάφος της AEGEAN

Ένα αεροσκάφος με… υψηλές μπασκετικές προσωπικότητες κοσμεί το στόλο της AEGEAN. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η γνωστή ελληνική αεροπορική εταιρία ανανέωσαν τη συνεργασία τους και την ανακοίνωσαν με φαντασμαγορικό τρόπο. 

Η εκδήλωση έγινε στην τεχνική βάση της AEGEAN όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενός νέου αεροσκάφους το οποίο κοσμούν οι φιγούρες των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, του Νικ Καλάθη, του Γιώργου Παπαγιάννη, του Κώστα Παπανικολάου και του Κώστα Σλούκα.

Από την ομάδα των έξι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Γιώργος Παπαγιάννης 

Οι δηλώσεις των επισήμων

Βαγγέλης Λιόλιος (πρόεδρος ΕΟΚ): «Μαζί με την AEGEAN θα πετά και η Εθνική ομάδα κι αυτό μας κάνει πραγματικά περήφανους. Συνειδητοποίησα πόσο αγαπάτε τις εθνικές ομάδες εσείς στην AEGEAN. Δεν είστε απλά ένας χορηγός, είστε ο εθνικός αερομεταφορέας μας και είστε σάρκα από τη σάρκα μας. Θέλουμε με αυτό το αεροπλάνο να γυρίσουμε στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια με διακρίσεις και μετάλλια.

Η εικόνα του αεροσκάφους με τους Έλληνες παίκτες δεν είναι μια απλή εικόνα, συμβολίζει την πίστη για το ελληνικό μπάσκετ. Εύχομαι όσο ψηλά πετάξει το αεροπλάνο αυτό να πετάξει και το ελληνικό μπάσκετ και η Εθνική ομάδα.

Θέλω να ανακοινώσω πως το Τουρνουά Ακρόπολις θα ονομάζεται πλέον τουρνουά Aegean Ακρόπολις. Θα διεξαχθεί 17-19 Αυγούστου και ελπίζουμε το γήπεδο να γεμίσει για να πάρουμε δύναμη για τις επίσημες υποχρεώσεις που ακολουθούν».

Ευτύχιος Βασιλάκης (πρόεδρος της AEGEAN – παρέλαβε από τον πρόεδρο της ΕΟΚ μια φανέλα με το συμβολικό νούμερο «8», όσα και τα χρόνια συνεργασίας της εταιρείας με την ομοσπονδία): «Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια με την Εθνική ομάδα. Ό,τι ενώνει είναι κάτι που στηρίζουμε και ό,τι δείχνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της χώρας θέλουμε να ταυτιζόμαστε μαζί του».

Λευτέρης Αυγενάκης (Υφυπουργός Αθλητισμού): «Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ. Η προσπάθεια που κάνει η νέα διοίκηση της ΕΟΚ είναι πολύ σημαντική και έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας. Χαιρόμαστε που η Aegean επέλεξε για άλλη μια χρονιά να ταυτιστεί με τον αθλητισμό. Είμαι σίγουρος πως σύντομα αυτό το αεροπλάνο θα μεταφέρει πίσω στην πατρίδα μετάλλια για να βγάλει ξανά τους Έλληνες στους δρόμους να κλαίνε από χαρά και συγκίνηση για τα επιτεύγματα της Εθνικής ομάδας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News