ΑΡΗΣ: Οριστικό το διαζύγιο με Καμπερίδη

Έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο Καμπερίδη στον μπασκετικό Άρη.

Η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστησε τον Σάββα Καμπερίδη για την προσφορά του κλείνοντας οριστικά το ενδεχόμενο συνεργασίας του και επιβεβαιώνοντας  ουσιαστικά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του sportday.gr για την επικείμενη συμφωνία με τον Γιάννη Καστρίτη, που ήδη κάνει τις κινήσεις του για την συγκρότηση του ρόστερ.

Μάλιστα ο Γιάννης Καστρίτης ψάχνει παίκτες από την μεγάλη δεξαμενή, χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς, κάτι που σημαίνει ότι έχει τις σχετικές διαβεβαιώσεις πως θα βρεθούν τα χρήματα για την επίλυση των ban. Ήδη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ψηλά στη λίστα του Καστρίτη είναι ο Καναδός Ολιβιέρ Χάνλαν, που αγωνίστηκε στον Ηρακλή

Η ανακοίνωση του Άρη

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Σάββα Καμπερίδη για την προσφορά του στην ομάδα. Ως παίκτης, επί σειρά ετών ως βοηθός προπονητή και τον τελευταίο 1.5 χρόνο ως χεντ κόουτς, ο Σάββας Καμπερίδης συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με τον ΑΡΗ και θα αποτελεί πάντα μέλος της οικογένειάς μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και κάθε ευτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή του». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News