ΑΕΚ: Προσπαθεί να κλείσει τον Κίνο Κολόμ
Μια πολύ σημαντική μεταγραφή πάει να κάνει η ΑΕΚ, αφού βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ισπανό Κίνο Κολόμ.
Η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης της για την νέα σεζόν και μετά τους Γκρίφιν, Βαουλέτ, Γέλοβατς και Ανγκόλα, έχει βάλει στόχο τον Ισπανό γκαρντ Κίνο Κολόμ (32, 1.88).
Ο Στέφανος Δέδας συνεχίζει στην λογική που διάλεξε και τους προηγούμενες ξένους, δηλαδή να τους γνωρίζει πολύ καλά. Με τον Κολόμ συνεργάστηκε την σεζόν 2018-19 στην Μπαχτσεσεχίρ, με τον Ισπανό γκαρντ να κάνει μια φανταστική σεζόν υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού, αφού σε 28 παιχνίδια είχε 15.1 πόντους και 6 ασιστ μέσο όρο.
Ο Κολόμ είναι ένας από τους πιο έμπειρους playmaker που κυκλοφορούν στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, με αρκετές χρονιές στην Ευρωλίγκα. Την περσινή σεζόν τελείωσε την χρονιά στον Αστέρα έχοντας 6,6 πόντους και 2,5 ασιστ ανά αγώνα, ενώ την σεζόν 2019-2020 ήταν από τους βασικούς συντελεστές της Βαλένθια, παίζοντας 26 ματς στην Ευρωλιγκα με 7,3 πόντους και 4 ασιστ.
Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη αλλά στην ΑΕΚ προσπαθούν να ολοκληρώσουν και αυτήν την μεταγραφή που είναι η πρώτη επιλογή στην λίστα του Στέφανου Δέδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
