ΤΖΡΟΥ ΧΟΛΙΝΤΕΪ: «Ο Γιάννης φώναζε για τη μπάλα, την πέταξα όσο πιο ψηλά μπορούσα κι αυτός τα κατάφερε»

Τη δική του οπτική στη φάση που έκρινε τον αγώνα έδωσε ο Τζρου Χόλιντεϊ, ενώ αναφέρθηκε και στην καλή του αμυντική λειτουργία.

Δηλώσεις έκανε μετά τον 5ο τελικό ανάμεσα σε Μιλγουόκι Μπακς και Φίνιξ Σανς, ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος μίλησε για το κλέψιμο και την ασίστ στον Γιάννη, που ουσιαστικά έδωσε και το παιχνίδι στους Μπακς, όσο και για την ικανότητα του στην άμυνα.

Για την φάση του αγώνα και μια από τις καλύτερες στην ιστορία των τελικών, η οποία θα «παίζεται» ξανά και ξανά: «Ο Μπουκ είναι σπουδαίος παίκτης στο να σκοράρει, ειδικά κοντά στο καλάθι, θεωρώ πως ξέραμε ότι ήθελε τη μπάλα, ήθελε να πάρει το τελευταίο σουτ κι έτσι έμεινα κοντά στον Κρις  (Μίντλετον), παίξαμε καλή άμυνα, ο Τάκερ σηκώθηκε να τον σταματήσει, γύρισε πάνω μου και έκανα το κλέψιμο. Από εκεί ξεκίνησα το τρανζίσιον, ο Γιάννης φώναζε για τη μπάλα, και την πέταξα όσο πιο ψηλά μπορούσα κι αυτός σηκώθηκε πάνω και τα κατάφερε».  

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε για την ικανότητα του στην άμυνα: «Υπερηφανεύομαι γι αυτή, από τα ένα μέχρι και τέσσερα και καμιά φορά και πεντάρια, προσπαθώ να τους το κάνω δύσκολο. Όμως σε περιπτώσεις σαν κι αυτές όπου βρίσκεσαι στους τελικούς, προσωπικά, ναι θέλω να σκοράρω, όμως αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό, έχουμε τον Γιάννη, έχουμε τον Κρις, έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, εγώ θέλω να το κάνω δύσκολο στην άμυνα, να τους κρατήσουμε κάτω από τους 100-105 πόντους και κάνω το καλύτερο που μπορώ και πραγματικά υπερηφανεύομαι για την άμυνα μου».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News