FIBA: Προτείνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για σημαιοφόρο στο Παρίσι
Η παγκόσμια ομοσπονδία του μπάσκετ έκανε τη δική της πρόταση στην Ελληνική Επιτροπή για σημαιοφόρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με το όνομα αυτού να ακούει φυσικά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, με την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ. Με την Ελλάδα βέβαια, δε θα έχει την τύχη να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού η Εθνική ηττήθηκε στον τελικό πρόκρισης απέναντι στην Τσεχία.
Παρόλα αυτά η FIBA φαίνεται αρκετά αισιόδοξη, όσον αφορά τη συμμετοχή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μάλιστα πρότεινε και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως σημαιοφόρο της Ελληνικής Αποστολής για το 2024.
?? @Giannis_An34 to be flag-bearer in Paris? ?#OpeningCeremony #Tokyo2020 #Basketball https://t.co/kkC5p9JJsG
— FIBA #Tokyo2020 (@FIBA) July 23, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
