ΑΛΕΞ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: Θα δοκιμαστεί στo workout των Ιντιάνα Πέισερς

Το όνειρο του NBA κυνηγάει ο μικρότερος αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, παίχτης της Μούρθια, θα δοκιμαστεί στο pre-draft workout των Ιντιάνα Πέισερς.
Λίγο πριν το draft της 29ης Ιουλίου, ο Άλεξ Αντετοκούνμπο θα συμμετάσχει στο pre-draft workout των Ιντιάνα Πέισερς. Μία βραδιά ακριβώς πριν την ημέρα της επιλογής.
Ο μικρότερος των Αντετοκούνμπο είναι παίχτης της Μούρθια, με την οποία έχει και τριετές συμβόλαιο, το οποίο έχει την επιλογή του NBA out κάθε καλοκαίρι.
Ο μικρότερος των Αντετοκούνμπο, διανύει το 19ο έτος της ηλικίας του, την περσινή σεζόν σημείωσε 19,4 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ μ.ο. στη Liga EBA -4η κατηγορία της Ισπανίας- με τη β’ ομάδα της Μούρθια. Αυτή ήταν και η πρώτη του επαγγελματική σεζόν στην Ευρώπη. Μάλιστα έκανε και την παρθενική -και μοναδική- του συμμετοχή στην ACB
Οι πιθανότητές του δεν είναι πολλές, αλλά θα προσπαθήσει να τις ενισχύσει, μέσω των workouts.
final workout before the draft
Learn more >> https://t.co/QjSU8FZN7D#GoldOnTheClock pic.twitter.com/Xmt0B6G95d
— Indiana Pacers (@Pacers) July 26, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς: «Απλά… αδιανόητο! Ένα μας βράδυ όλη σας η ζωή»
- Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Παπακανέλλος ως το 2029
- Παναθηναϊκός Aktor: «Πόσο τυχαίο είναι πια ότι κάθε αντίπαλος προπονητής του Ολυμπιακού σχολιάζει την παράμετρο της διαιτησίας;»
- Ο Αταμάν ανέβασε story προς Μπαρτζώκα: «Καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλά όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής στο τέλος”
- Βεζένκοφ: Η Euroleague τον ρώτησε πως αισθάνθηκε στο τρίποντο και φάουλ επί του Παναθηναϊκού