Αδέρφια Αντετοκούνμπο: Η ειρωνική ανάρτηση της Ομοσπονδίας της Νιγηρίας στην φωτογραφία με τα χρώματα της Εθνικής

Twitter

Στόχος έγιναν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο από την Ομοσπονδία της Νιγηρίας με ειρωνικά tweets, αν και λίγο μετά έσπευσε να το πάρει πίσω.

Σε μία άνευ λόγου επίθεση προχώρησε η ομοσπονδία της Νιγηρίας προς τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, με αφορμή την φωτογραφία που ανέβασαν με την Εθνική ομάδα μπάσκετ, ενώ λίγο αργότερα τόνισε πως έκανε πλάκα.

Συγκεκριμένα η Εθνική ετοιμάζεται για το Eurobasket, με την «επίσημη αγαπημένη» να βγάζει την πρώτη της επίσημη φωτογραφία.

Το ίδιο έκαναν και οι αδερφοί Αντετοκούνμπο, όμως έγιναν στόχος επίθεσης από τη Νιγηρία, για το γεγονός πως δεν αγωνίζονται με τα χρώματα της χώρας τους.

Μάλιστα ανήρτησαν και τρία tweets όπου βρίσκονται και οι τέσσερις μαζί και ουσιαστικά τους ειρωνεύονταν.

Στην πρώτη σχολιάζουν την φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης και δηλώνει ευλογημένος που αγωνίζεται στην Εθνική, με ένα ειρωνικό meme.

Στη συνέχεια έδειξαν πλάνα από τη νίκη της Νιγηρίας επί της Εθνικής μας για τα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ στο τέλος έγραψαν.

«Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πολλοί Ολυμπιονίκες θα επιστρέψουν. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις».

Βέβαια λίγο αργότερα προσπάθησαν να ανασκευάσουν, λέγοντας πάλι στο twitter πως αγαπούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πως έκαναν απλά πλάκα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News