Κόμπι Μπράιαντ: Αποζημίωση 16 εκατομμυρίων στη Βανέσα για τις φωτογραφίες από το δυστύχημα

Βανέσα Μπράιαντ
ΑΠΕ

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ Βανέσα θα πάρει αποζημίωση 16 εκατ. δολάρια για τις φωτογραφίες από το δυστύχημα. Είχε ζητήσει 75 εκατ. δολάρια.

Η πολύκροτη υπόθεση της αγωγής της Βανέσα Μπράιαντ για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ τελείωσε.

Η Βανέσα Μπράιαντ δικαιώθηκε και θα λάβει το ποσό των 16 εκατ. δολαρίων αποφάνθηκε το Ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Λος Άντζελες, καλώντας την κομητεία να πληρώσει.

Παράλληλα, αποζημίωση περίπου 15 εκατ. ευρώ θα κληθεί να καταβάλει στον έτερο ενάγοντα, Κρίστοφερ Τσέστερ που έχασε τη σύζυγό του Σάρα και την κόρη του Πέιτον στη συντριβή.

Η Βανέσα Μπράιαντ που έχασε σε δυστύχημα με ελικόπτερο τον σύζυγο της, Κόμπι, και την 13χρονη κόρη της Τζιάνα, λόγω της δημοσίευσης φωτογραφιών από τον τόπο της συντριβής κυνήγησε το θέμα δικαστικά και κατά την 10η ημέρα της δίκης ζήτησε 75 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η κομητεία συμφώνησε να πληρώσει 2,5 εκατομμύρια δολάρια για την ψυχική οδύνη που προκλήθηκε σε δύο από τις οικογένειες που έχασαν συγγενείς στο δυστύχημα – αλλά η κυρία Μπράιαντ αρνήθηκε να δεχθεί την συγκεκριμένη αποζημίωση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News