Εθνική μπάσκετ: Νέο σοκ με Σλούκα, κίνδυνος να χάσει το Eurobasket

Ο Κώστας Σλούκας πονάει στο γόνατο και η συμμετοχή του στο Eurobasket είναι αμφίβολη. Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, μεγάλη ανησυχία στην εθνική ομάδα.
Τα προβλήματα με τους τραυματισμούς δεν λένε να αφήσουν ήσυχη της εθνική ομάδα μπάσκετ.
Μετά τους Παπαγιάννη και Παπαπέτρου, που δεν ταξίδεψαν καν στο Βελιγράδι, στο ματς με τη Σερβία αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ στα τελευταία λεπτά δεν έπαιξε ούτε ο Κώστας Σλούκας.
Ο γκαρντ του Ολυμπιακού αισθάνθηκε έντονους πόνους στο γόνατο και υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε οστικό οίδημα, που θέτει σίγουρα νοκ-άουτ από το ματς με το Βέλγιο (28/8, 20;00) και καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ.
Η πορεία της θεραπείας που θα ακολουθήσει θα δείξει αν ο παίκτης θα ενσωματωθεί στην αποστολή για το Μιλάνο.
Εντατικά θεραπεία και για τον Κώστα Αντετοκούνμπο
Πέραν του Κώστα Σλούκα και ο Κώστας Αντετοκούνμπο υποβλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε μαγνητική τομογραφία μια και είχε ενοχλήσεις στο γόνατο.
Είναι δεδομένο πως ο Ελληνας σέντερ δεν θα αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής με το Βέλγιο και κατά συνέπεια θα προφυλαχθεί. Το βέβαιο είναι πως ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα κάνει εντατικά αποθεραπεία ώστε να είναι έτοιμος στο Ευρωμπάσκετ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
