Λούκα Ντόντσιτς: Γιατί στράφηκε κατά της μητέρας του

amna-epa

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει στραφεί νομικά κατά της μητέρας του στην προσπάθεια του να επανακτήσει τον έλεγχο όλων των εμπορικών σημάτων που φέρουν το όνομά του.

Ο  Λούκα Ντόντσιτς έχει να λύσει οικογενειακά και νομικά προβλήματα εν μέσω του Eurobasket.  Όπως αποκάλυψε ο  Marc Stein, ο σταρ των Ντάλας Μάβερικς υπέβαλε αίτημα στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ, ζητώντας την ακύρωση της καταχώρισης του εμπορικού σήματος LUKA DONCIC 7 το οποίο ανήκει στη μητέρα του

Αυτό το βήμα, γράφουν τα αμερικανικά Μέσα ενημέρωσης, είναι το τελευταίο στην πολύμηνη προσπάθεια του Σλοβένου άσου να ανακτήσει τον έλεγχο όλων των εμπορικών σημάτων που φέρουν το όνομά του.

Ο Ντόντσιτς με τη μητέρα του

Η αρχή της διαμάχης με την οικογένεια  του χρονολογείται από τη ρούκι σεζόν του στο ΝΒΑ. Τότε είχε δώσει στη μητέρα του άδεια να καταχωρίσει το όνομά του ως εμπορικό σήμα.

Στη συνέχεια  προφανώς άλλαξε γνώμη και πέρυσι το καλοκαίρι ζήτησε εγγράφως να ακυρωθεί η συγκατάθεση που είχε δώσει στη μητέρα του. Ήθελε να καταχωρίσει το όνομά του ως εμπορικό σήμα, αλλά το γραφείο ευρεσιτεχνιών απέρριψε το αίτημά του, επειδή υπήρχε ήδη το LUKA DONCIC 7.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News