Ολυμπιακός: Οι παίκτες στο PhotoBooth στη βάφτιση της κόρης του Σλούκα - Τι ακριβώς είναι η νέα μόδα

Instagram (pripripri15)

Η νέα μόδα λέγεται PhotoBooth και στη βάφτιση της κόρης του Κώστα Σλούκα πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Σλούκας βάφτισε την κόρη του και ακόμα γελάνε οι παίκτες με τις… φάτσες τους στο PhotoBooth . Πρόκειται για τη νέα μόδα που δεν έλειψε από το-κατά κάποιο τρόπο- ερυθρόλευκο πάρτι στο Golf της Γλυφάδας. Εκεί ο Κώστας Σλούκας και η σύζυγός του βάφτισαν την κόρη τους. Το όνομα αυτής Βαλέρια και παρόντες αρκετοί από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Μετά τη βάφτιση το πάρτι μεταφέρθηκε στο photo booth με κάποιες από τις αστείες φωτογραφίες να αναρτώνται στα social media από τον Γιώργο Πρίντεζη.

Έτσι είδαμε μεταξύ άλλων τον Κώστα Φορτούνη και τους ΜακΚίσικ, Λούντζη, Βεζένκοβ, Λαρεντζάκη, Γουόκαπ, Πρίντεζη και Παπανικολάου.

Τι είναι το PhotoBooth

Το PhotoBooth θεωρείται μια σύγχρονη και διασκεδαστική υπηρεσία για εκδηλώσεις όπως: γάμος, βάπτιση, χοροί αποφοίτησης, κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις.

Οι καλεσμένοι – επισκέπτες χρησιμοποιώντας τα αξεσουάρ ή και χωρίς αυτά, στέκονται μεταξύ του photobooth και του φόντου παίρνοντας αστείες πόζες. Συνήθως οι παρόντες βλέπουν τον εαυτό τους ζωντανά στην οθόνη ενός tablet καθ’ όλη τη διάρκεια των λήψεων, αυτό τους βοηθά να βελτιώνουν τις πόζες τους και ταυτόχρονα κάνει τη διαδικασία ακόμη πιο διασκεδαστική!

Μετά το τέλος της συνεδρίας ο κάθε καλεσμένος έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει άμεσα όσα αντίτυπα φωτογραφιών επιθυμεί, να κοινοποιήσει τις φωτογραφίες σε κοινωνικά δίκτυα και να τις αποστείλει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News