ΕΣΑΚΕ: Τα εισιτήρια του Super Cup και η ξεκάθαρη θέση του Παναθηναϊκού!

ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Super Cup (1-2/10) που θα διεξαχθεί στην Ρόδο με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Προμηθέα και Κολοσσού με στόχο την πρώτη κούπα της σεζόν.

Το Super Cup μετράει αντίστροφα και ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων ενώ απορρίφθηκε η ξεκάθαρη πρόταση που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός.

Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε σε ανακοίνωσή της το εξής. «Τα εισιτήρια – που ισχύουν και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης – τιμώνται 100 (για τις κεντρικές θύρες) και 80 (για τις πλαϊνές θύρες) ευρώ και τα παιδικά (για ηλικίες από 6 έως 16 ετών) 70 και 50 ευρώ».

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη (22/9) και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου. Μια απόφαση που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους.

Ο Παναθηναϊκός είχε προτείνει να δοθούν μεμονωμένα και να υπάρχουν «νεκρές» ζώνες

Ο Παναθηναϊκός – λοιπόν – είχε εκφράσει την εξής πρόταση. Να δοθούν εισιτήρια και στις 4 ομάδες και να υπάρχουν «νεκρές» ζώνες ασφαλείας στο γήπεδο. Ούτως ώστε να μπορέσει να υπάρξει ασφάλεια.

Οι «πράσινοι» είχαν προτείνει να δοθούν μεμονωμένα τα εισιτήρια στους φιλάθλους των 4 «μονομάχων», και όχι combo πακέτα εισιτήριων, αλλά αυτή η πρόταση απορρίφθηκε από τον ΕΣΑΚΕ και από την Αστυνομία για λόγους ασφαλείας.

Την πρόταση την κατέθεσε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Παρθενόπουλος. Ενας έμπειρος άνθρωπος που είναι στον σύλλογο από το 2003 (είτε σε ΠΑΕ, ΚΑΕ, ερασιτέχνη) και αντικατέστησε τον Τάκη Τριαντόπουλο, αλλά και ο νέος Γενικός Διευθυντής (ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από το 2014), Σταύρος Ντίνος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News