Ερυθρός Αστέρας: Η μεταγραφή του Ραντούλιτσα έβαλε τους οργανωμένους «στην πρίζα»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα αντέδρασαν με αφορμή την απόκτηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δηλώνοντας πώς δεν θέλουν και στο μπάσκετ πρώην παίκτες της Παρτίζαν.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της μισητής αντιπάλου, Παρτίζαν τη σεζόν 2011-2012 και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα δεν είδαν με καλό μάτι την απόκτησή του.

Οι «Delije»  εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να δημιουργήσουν πρόβλημα στον παίκτη, αλλά αναφέρουν ρητά πως δεν επιθυμούν να δουν άλλον Σέρβο που να έχει αγωνιστεί στην Παρτίζαν στην ομάδα τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν:

Ως γνωστόν, στο ποδόσφαιρο πριν από πολλά χρόνια θεσπίσαμε έναν κανόνα σύμφωνα με τον οποίο οι παίκτες που αγωνίζονταν στην πρώτη ομάδα της Παρτίζαν δεν είναι ευπρόσδεκτοι στον σύλλογό μας. Για άλλα αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του μπάσκετ, συχνά είχαμε περισσότερη κατανόηση, γιατί τέτοιες καταστάσεις ήταν συχνές και η δεξαμενή των αθλητών ήταν πολύ μικρότερη.

Είχαμε μια συνομιλία με τη διοίκηση του συλλόγου και συμφωνήσαμε ότι δεν θα δημιουργήσουμε πρόβλημα με τον ερχομό του Ραντούλιτσα, αλλά ζητήσαμε ο κανόνας που ισχύει στο ποδόσφαιρο να ισχύσει και για το μπάσκετ.

Συμφωνήσαμε  ότι στο εξής παίκτες που έπαιξαν για την πρώτη  ομάδα της Παρτιζάν δεν θα έρθουν στον σύλλογό μας (αυτό ισχύει για εγχώριους παίκτες που μπορούν να κατανοήσουν τον ανταγωνισμό μας, και για τους ξένους θα κρίνουμε κατά περίπτωση).

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News