Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ονειρεύεται να εξαφανιστεί και.... ψάχνει «πού διάολο είναι ο Τιμ Ντάνκαν;»

ΑΠΕ

Γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμάται: «Μπόρεσα απλώς να φάω hotdog, να περπατήσω στους δρόμους και να μην με ενοχλεί κανείς».

Πώς θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το ΝΒΑ. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος είπε… εξαφανισμένος. Ο Greek Freak μίλησε το ραδιόφωνο του NBA και είπε ότι αυτό που θέλει να κάνει ότι και ο Τιμ Ντάνκαν που πλέον εμφανίζεται σπανίως.

«Όταν αποσυρθώ από το παιχνίδι, θέλω να εξαφανιστώ. Να πάω κάπου που δεν θα με ξέρουν», είπε χαρακτηριστικά και περιέγραψε πως βρέθηκε κάποτε στη Σουηδία, άγνωστος μεταξύ αγνώστων: «Πήγα στην Σουηδία πριν από δύο χρόνια και δεν με ήξερε κανείς. Όταν έφυγα αναρωτιόντουσαν όλοι ήταν αυτός ο Γιάννης;’ Είναι αλήθεια. Κάποια στιγμή ανέβασε ένα VIDEO στο youtube με έναν φίλο μου όπου φώναζα “κανείς δεν με ξέρει, Ναι!” Και όλοι γυρνούσαν με κοιτούσαν και αναρωτιόντουσαν ‘ποιος στο διάολο είναι αυτός’ και συνέχιζαν να περπατάνε. Μπόρεσα απλώς να φάω hotdog, να περπατήσω στους δρόμους και να μην με ενοχλεί κανείς».

Τόνισε ότι δεν θέλει να είναι Μάικλ Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον, αλλά… Τιμ Ντάνκαν: «Θέλω να γίνω σαν… πώς να το πω. Βλέπεις τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Μάτζικ Τζόνσον, όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες που τους ξέρει ο κόσμος και τους ακολουθεί, αλλά δεν θέλω να το κάνω αυτό. Θέλω να είμαι όπως ο Τιμ Ντάνκαν. Πού διάολο είναι ο Τιμ Ντάνκαν; Αλήθεια. Πού είναι; Δεν ξέρω. Θέλω να είμαι σαν αυτόν. Να λέει ο κόσμος “α, ναι ο Γιάννης, που βρίσκεται;’ Θέλω απλώς να παίζω το παιχνίδι και μετά να με ξεχνάει ο κόσμος, να μην μιλάει για εμένα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News