NBA: Μετά τη γροθιά ο Πουλ πήρε 140 εκ. δολάρια από τους Γουόριορς μέχρι το 2026

amna-epa
Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ο Τζόρνταν Πουλ συμφώνησαν σε τετραετή επέκταση της συνεργασίας τους
Η συμφωνία ανάμεσα στους πρωταθλητές ΝΒΑ και τον 23χρονο γκαρντ είναι ύψους 140 εκατομμυρίων δολαρίων και την ανακοίνωσαν οι ατζέντες του Πουλ, Ντρου Μόρισον και Όστιν Μπράουν.
Η επέκταση του συμβολαίου του Πουλ ήταν επείγουσα γιατί τη Δευτέρα έληγε η προθεσμία για τους παίκτες του ντραφτ 2019. Η εξέλιξη αυτή ήρθε λίγες μέρες μετά τη γροθιά του Ντρέιμοντ Γκριν στην προπόνηση που ταρακούνησε την ομάδα.
Ο Πουλ, που ήταν η 28ηεπιλογή στο ντραφτ του 2019, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους νεαρούς γκαρντ στο πρωτάθλημα και φέτος βοήθησε τους πολεμιστές να κατακτήσουν τον τίτλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
