Παναθηναϊκός: Εβαλε… τέλος για Μπέικον ο Ράντονιτς!

EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ουδέποτε ασχολήθηκε με τον Ντούειν Μπέικον και παρά την επιθυμία του ίδιου να φορέσει τα πράσινα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς έριξε… άκυρο.

Ο Ντουέιν Μπέικον θέλει πως και πως να φορέσει τα πράσινα και το δηλώνει με κάθε τρόπο. Όμως ο Παναθηναϊκός δεν έχει και δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτή την περίπτωση. Διότι έχει τους λόγους του.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ντουέιν Μπέικον και ήταν ξεκάθαρος. «Άκουσα αυτή την ατάκα. Υπήρχαν φήμες γι’ αυτόν τις προηγούμενες εβδομάδες και ημέρες. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό. Μιλήσαμε πολύ για το τι χρειαζόμαστε στην ομάδα, χτίζουμε μια νέα ομάδα, έχουμε πολλούς νέους παίκτες».

«Μιλήσαμε για τον ψηλό που χρειαζόμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή, κυρίως έναν παίκτη στο “4”. Αυτό είναι διαφορετικό προφίλ σε σχέση με αυτό που έχει ο παίκτης. Την ίδια ώρα, δεν ξέρω γιατί είναι ακόμη ελεύθερος στην αγορά. Για μας ήταν και είναι σημαντικό να έχουμε πληροφορίες για τα πάντα, επειδή έχουμε πολλούς νέους παίκτες και είμαστε η δεύτερη πιο νεανική ομάδα της EuroLeague».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News