Euroleague: Ο Μπερτομέου έφυγε, οι «καμπάνες» στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο συνεχίζονται!

eurokinissi
Με 80.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στα τρία επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων κι αυτό με τον Ολυμπιακό, τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τη Euroleague.
Τι κι αν άλλαξε ο CEO και από τον Τζόρντι Μπερτομέου η σκυτάλη πέρασε στον πρώην «πράσινο» Ντέγινα Μποντιρόγκα; Οι «καμπάνες» της Euroleague εξακολουθούν να ηχούν και να… πέφτουν για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Η αιτία, όπως πάντα, δεν είναι κάποιο… προαιώνιο μίσος της Αρχής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης προς τον Έλληνα παράγοντα, αλλά συγκεκριμένες δηλώσεις του.
Οι τελευταίες «προσβλητικές», όπως αναφέρει η ανακοίνωση, δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου επέσυραν πρόστιμο 80.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στα τρία επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού, δηλαδή από τα ματς με Αρμάνι Μιλάνο, Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει δικαίωμα να εφεσιβάλει την ποινή μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ατρόμητος - ΑΕΚ: Άλλα μέτρησε ο Μανούχος και άλλα η ΑΕΚ με τη... μεζούρα ακριβείας!
- Θύρα 7 - 42 χρόνια μετά: Γιατί πρέπει να μας ενώνουν μόνο ο πόνος και η ανθρώπινη τραγωδία;
- Ολυμπιακός - Θύρα 7: 42 χρόνια μετά κι ακόμη αμέτρητα γιατί...
- ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο «Βασιλιάς» στο θρόνο του! Έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ
- Ολυμπιακός: Στα δύο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ έδειξε στους πρωταθλητές το στοιχείο που λείπει