Τάιλερ Ντόρσεϊ: Και επίσημα free agent, ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή στη Euroleague

Το 48ωρο όπου υπήρχε ως διορία για όποια ομάδα του NBA ήθελε να αποκτήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ με two-way συμβόλαιο πέρασε και ο Έλληνας ομογενής κυκλοφορεί ελεύθερος και με τη βούλα.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί να ήθελε διακαώς να μείνει στο NBA αλλά στην άκρη του μυαλού του ήξερε ότι το σενάριο αυτό δε συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες, ειδικά από τη στιγμή που οι Ντάλας Μάβερικς τον άφησαν ελέυθερο.

Οποιαδήποτε ομάδα ήθελε να τον αποκτήσει με two-way συμβόλαιο, δηλαδή με πανομοιότυπο συμβόλαιο με εκείνο που είχε στην ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς, είχε διορία 48 ωρών για να του κάνει πρόταση. Η πρόταση αυτή δεν ήρθε και ο ομογενής γκαρντ κυκλοφορεί πλέον ως ελεύθερος.

Μονόδρομος μοιάζει η επιστροφή στην Ευρώπη με πολλές ομάδες να επιθυμούν διακαώς την απόκτησή του. Πολλά μεγάλα πορτοφόλια, πολλοί διεκδικητές του τίτλου έχουν απευθυνθεί στην πλευρά του Ντόρσεϊ με τον Ολυμπιακό να είναι μια από αυτές. Οι ερυθρόλευκοι όμως αναμένεται να έχουν σκληρό ανταγωνισμό και κυρίως από τη Φενέρ του Ιτούδη με τις Μονακό και Μακάμπι να αναμένεται να προσφέρουν ουκ ολίγα χρήματα στον Τάιλερ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News