Σάσα Βεζένκοφ: Ελάχιστες οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Μόνο με θαύμα θα αγωνιστεί ο Σάσα Βεζένκοφ στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (30/12, 21:00) για τη 16η αγωνιστική της Euroleague καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς του Ολυμπιακού ελλοχεύει κίνδυνος θλάσης.
Οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό καλά κρατούν για τον Σάσα Βεζένκοφ με τον MVP του Ολυμπιακού να αναμένεται να απουσιάσει από το επερχόμενο πρώτο ευρωπαϊκό «ντέρμπι αιωνίων» κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Βούλγαρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στον προσαγωγό του χωρίς όμως αυτό να έχει εξελιχθεί σε θλάση.
Αυτό είναι που φοβούνται και οι γιατροί του Ολυμπιακού καθώς αν αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι με τόση ένταση το πιθανότερο σενάριο είναι να υποτροπιάσει ο τραυματισμός του και να μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης, κάτι που απεύχονται οι ερυθρόλευκοι.
Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν είναι δεδομένη η απουσία του στο ντέρμπι είναι η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να αγωνιστεί σε αυτό το τόσο καθοριστικό παιχνίδι. Οι πιθανότητες, όμως, δεν είναι με το μέρος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το παζλ για τους τερματοφύλακες!
- Λιονέλ Μέσι: Ο GOAT του Μουντιάλ - Τα μυθικά στατιστικά του
- Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου
- ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το ντέρμπι Αγγλία - Κροατία και τα υπόλοιπα ματς του Μουντιάλ 2026
