Euroleague: Πού το πάει ο Ερυθρός Αστέρας; Ερυθρόλευκος και ο Πολονάρα!
Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο Ακίλε Πολονάρα έχει συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα αφού βρίσκεται εκτός πλάνων στην Αναντολού Εφές.
Βίρτους ημίχρονο… Ερυθρός Αστέρας τελικό; Ο Ακίλε Πολονάρα ψάχνει εδώ και καιρό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τον Εργκίν Αταμάν να μην τον υπολογίζει καθόλου στο ροτέισιον των πρωταθλητών Ευρώπης.
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έτσι ο Ερυθρός Αστέρας όχι απλά προσέγγισε την πλευρά του Ιταλού φόργουορντ, αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα «zurnal.rs» συμφώνησε για τη μεταγραφή του. Θυμίζουμε ότι ο Πολονάρα έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν του στη Euroleague με τη φανέλα της Μπασκόνια και τον Ιβάνοβιτς στον πάγκο.
Πρώτα Βιλντόσα, μετά Καμπάτσο και τώρα Πολονάρα. Εξαιρετικές κινήσεις οι οποίες όμως προϋποθέτουν να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Και με τον Άνταμς να είναι ο μόνος που έχει αποχωρήσει από το ξεκίνημα, οι ιθύνοντες της Euroleague αναμένεται να εξετάσουν το φάκελο του Ερυθρού Αστέρα για τυχόν παραβιάσεις του Financial Fair Play.
Όσον αφορά την Αναντολού Εφές, οι Τούρκοι δε θα μείνουν μόνο με τον Αμάτ Εμπαγιέ και υπό προϋποθέσεις τον Γουίλ Κλάιμπερν στη θέση 4. Δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για επιστροφή του Κρις Σίγκλετον στην ομάδα με την οποία κατέκτησε δύο σερί ευρωπαϊκά τρόπαια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τα νέα παπούτσια του Βιλντόζα με το σήμα και τα χρώματα των «ερυθρολεύκων» (pic)
- Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο και ο Αντωνιάδης λίγες ώρες μετά τον Δομάζο
- ΑΕΚ: Εφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Σταματιάδης
- Ελένη Βουλγαράκη: Η απάντησή της σε ερώτηση για επικείμενο γάμο με τον Φώτη Ιωαννίδη
- Super League: Κορυφαίος Ευρωπαίος διαιτητής ορίστηκε στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός