Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είδα τον Άλεν ολομόναχο»... κι έτσι νίκησαν οι Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περιγράφει τη δική του ασίστ στον ολομόναχο Γκρέισον Άλεν ενώ ερχόταν ο ΒανΒλιτ και μιλά για τη νίκη των Μπακς επί των Ράπτορς.
Γλίτωσαν το κάζο λόγω Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς καθώς παραλίγο να δουν ένα διαγραφόμενο θρίαμβο απέναντι στους Ράπτορς, να μετατρέπεται σε… τραγωδία.
Ο Greek Freak «καθάρισε» και στην παράταση και μετά το ματς δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το σκορ ήταν πολύ χαμηλό στο πρώτο μέρος. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλή άμυνα. Στα τρία λεπτά για το τέλος ήμασταν μπροστά με 21 πόντους, αλλά κατάφεραν να μας φτάσουν με 4-5 τρίποντα. Στο τέλος της ημέρας όμως είναι καλό που κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, εκτελέσαμε όπως έπρεπε στην παράταση και κερδίσαμε το παιχνίδι».
Η περιγραφή της ασίστ
Από δική του ασίστ στον Γκρέισον Άλεν και σουτ του τελευταίου στο τέλος της παράτασης, οι Μπακς πήραν τη νίκη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέλυσε την έμπνευσή του: «Είδα ότι ο Γκρέισον Άλεν ήταν ολομόναχος, είδα τον ΒανΒλιτ να έρχεται από τη γωνία και μπόρεσε να πασάρω την μπάλα. Ο Άλεν έβαλε το σουτ και ήξερα ότι είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε».
Αναφέρθηκε και στους συνεχόμενους αγώνες: «Το σώμα σου είναι κουρασμένο, είναι περισσότερο νοητικό το θέμα βέβαια παρά σωματικό. Αλλά όταν μπορώ να βγω εκεί έξω και να κάνω τη δουλειά μου σωστά σε back-to-back παιχνίδια πάντα αισθάνομαι καλά».
Για τη βελτίωσή του: «Καταλαβαίνω το παιχνίδι καλύτερα. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή και την αποδέχομαι. Ξέρω ότι η ομάδα θέλει να είμαι σπουδαίος και κάνω ό,τι μπορώ εκεί έξω για να κερδίζουμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σούπερ Λιγκ: Η χρυσή βίβλος - Εφτασε τις 14 κατακτήσεις η ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Η εκτίμηση του Μπαρτζώκα στον Τζέιμς τον επαναφέρει στο προσκήνιο
- Παναθηναϊκός: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία με βίντεο στη EuroLeague - Που δόθηκε έμφαση
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- Premier League: Το πρόγραμμα της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι στον δρόμο για τον τίτλο
