Παναθηναϊκός: Χλιαρές αποδοκιμασίες για τον Ράντονιτς πριν το τζάμπολ

EUROKINISSI
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ονόματός του από μερίδα φίλων του Παναθηναϊκού.
Ο Παναθηναϊκός μετράει 6 σερί ήττες στην Ευρωλίγκα και ψάχνει μια αντίδραση κόντρα στην Μακάμπι για να μπορέσει να χαμογελάσει. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έχει το κλίμα υπέρ του με την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και έγινε αποδέκτης χλιαρών αποδοκιμασιών από μερίδα φίλων της ομάδας.
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ψάχνει να βρει τις λύσεις για να αντιστρέψει το κλίμα και κατά συνέπεια την κατάσταση, αλλά πριν την έναρξη του αγώνα ο Μαυροβούνιος κόουτς αποδοκιμάστηκε από μερίδα φίλων του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ονόματός του. Συνήθως δεχόταν χειροκροτήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
