ΕΟΚ: Στον Αθλητικό Εισαγγελέα προς διερεύνηση το Κολοσσός - Ιωνικός

eurokinissi

Φάκελο στην Ε.Π.ΑΘΛ.Α της ΓΓΑ και στην Εισαγγελία θα αποστείλει η ΕΟΚ με σκοπό τη διερεύνηση του αγώνα Κολοσσός – Ιωνικό με σκορ 89-48.

Η ΕΟΚ και ο πρόεδρός της Βαγγέλης Λιόλιος ενημέρωσαν τον ΕΣΑΚΕ ότι θα ζητήσουν έρευνα για το παιχνίδι ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και τον Ιωνικό για την 11η αγωνιστική της Basket League, που διεξήχθη το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκε με σκορ 89-48.

Tη  Δευτέρα (16/1) αναμένεται να σταλεί φάκελος για τη διερεύνηση του εν λόγω παιχνιδιού, ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες για ο,τιδήποτε «περίεργο» σχετικά με την αναμέτρηση.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα καταθέσει φάκελο τόσο στον Αθλητικό Εισαγγελέα όσο και στην Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας, όπου θα εμπεριέχονται όλα τα στοιχεία που έχουν θεωρηθεί ύποπτα σχετικά με τον αγώνα.

Παράλληλα, το line στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες ξεκίνησε στο 10,5 ή και ακόμη λιγότερο και τελικά πήγε στο 28,5, ενώ στο μεσοδιάστημα είχε το ματς ήταν φραγμένο και δεν μπορούσε να ποντάρει κάποιος.

Θυμηθείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News