Παναθηναϊκός: Εν αναμονή της απάντησης του Ματ Τόμας!

NBA

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στη πλευρά του Ματ Τόμας και μάλιστα είναι διατεθειμένος να καλύψει το κασέ του προσφέροντάς του συμβόλαιο με οψιόν για ένα χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός ζει στον αστερισμό της απάντησης του Ματ Τόμας. Οι «πράσινοι» θέλουν διακαώς να αποκτήσουν τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ που έχει «φαρμακερό» σουτ έξω από τη γραμμή των 6,75 και μάλιστα του πρότειναν συμβόλαιο που καλύπτει πλήρως τις οικονομικές του απολαβές.

Ο Ματ Τόμας ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ευρώπη με τη φανέλα της  Ομπραντόιρο και της Βαλένθια έχει κασέ 100.000 δολάρια τον μήνα. Ένα κασέ που είναι μεν υψηλό, αλλά ο Παναθηναϊκός του καλύπτει πλήρως τις οικονομικές απολαβές του και μάλιστα η πρόταση περιλαμβάνει και οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα χρόνο από την πλευρά των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ ο οποίος είναι θετικός, αλλά το θέμα έχει να κάνει για το αν ο Ματ Τόμας θα δεχθεί την πρόταση με την οψιόν για τη νέα αγωνιστική σεζόν ή αν προτιμάει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς οψιόν ανανέωσης από τη πλευρά του Παναθηναϊκού. Το βέβαιο είναι ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση. Μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News