Ολυμπιακός: Φουλ για sold out και με Εφές, τρέχει να προλάβει ο Σλούκας
Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι για μία ακόμη φορά γεμάτο για τον Ολυμπιακό στον αγώνα του με την Αναντολού Εφές (3/2) για την 22η αγωνιστικη της EuroLeague, αφού έχουν μείνει μόλις 1.000 εισιτήρια διαθέσιμα. – Αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος και ο Σλούκας.
Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι ξανά γεμάτο για τον Ολυμπιακό στον αγώνα του με την Αναντολού Εφές (3/2) για την 22η αγωνιστικη της EuroLeague, καθώς έχουν μείνει μόλις χίλια εισιτήρια απούλητα.
Κάτι που σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» οδεύουν σε τέταρτο συνεχόμενο sold out στις ευρωπαίκές τους υποχρεώσεις.
Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας με την Εφές θα είναι ο δεύτερος της «διαβολοβδομάδας» της EuroLeague για τον Ολυμπιακό, αφού αρχικά οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν αύριο (31/1, 19:45) την Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη. Από το αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Κώστας Σλούκας λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στη μέση απ’ το πρόσφατο παιχνίδι με τη Μακάμπι, αλλά το πιο πιθανό είναι να προλάβει την αναμέτρηση της Παρασκευής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
