Παναθηναϊκός: Τα είπε με Μπετσίροβιτς για συνεργασία με την Τσεντεβίτα/Ολίμπια

EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός συζήτησε με τον άλλοτε «πράσινο» Σάνι Μπετσίροβιτς στην Αθήνα για το ενδεχόμενο να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων για το θέμα των νέων παικτών.

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει το μέλλον του. Επεξεργάζεται μια καλύτερη συνέχεια. Το βράδυ της Πέμπτης, οι «πράσινοι» είχαν ραντεβού στην Αθήνα με τον άλλοτε «πράσινο» Σάνι Μπετσίροβιτς. Ο Σλοβένος είναι GM της Τσεντεβίτα και η συζήτηση που έγινε είχε να κάνει με την συνεργασία των δύο ομάδων για το μέλλον.

Δηλαδή οι δύο πλευρές συζήτησαν το ενδεχόμενο στο μέλλον η Τσεντεβίτα/Ολίμπια να είναι ένας προορισμός για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που βρίσκονται υπό παραχώρηση. Ούτως ώστε να μπορεί ο Παναθηναϊκός – όταν οι ανάγκες το επιτάσσουν – να δίνει δανεικούς τους νεότερους ηλικιακά παίκτες ώστε να… ψηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικούς μήνες είχε γίνει κουβέντα για τον Αντριου Αντριους καθότι η Τσεντεβίτα/Ολίμπια τον ήθελε στο ρόστερ της, αλλά χωρίς να προχωρήσει αυτή η υπόθεση μια και ο Αμερικανός γκαρντ δεν ήθελε. Πάντως ο Μπετσίροβιτς έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους «πράσινους» και δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξει κάποια άλλη συνεργασία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News