Παναθηναϊκός: Επίσημη διαμαρτυρία στην Ευρωλίγκα για την διαιτησία!

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά παράπονα για την διαιτησία των Ματέι Μπολτάουζερ, Τόμισλαβ Χορντόβ και Τόμας Τραβίκι και θα προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία στην Ευρωλίγκα.
Ο Παναθηναϊκός έχασε με 95-90 από την Μπασκόνια με σοφτ άμυνα, αλλά οι «πράσινοι» είναι… μπαρούτι για την διαιτησία των Ματέι Μπολτάουζερ, Τόμισλαβ Χορντόβ και Τόμας Τραβίκι. Για αυτό τον λόγο θα προχωρήσουν σε επίσημη διαμαρτυρία στην Ευρωλίγκα.
Η διαμαρτυρία τους θα επικεντρωθεί στη συνολική συμπεριφορά των ρέφερι της αναμέτρησης με αποκορύφωμα μια φάση στην 4η περίοδο στην οποία εντελώς αναίτια οι διαιτητές ακύρωσαν το τρίποντο του Μπέικον (είχε γράψει το 83-75 στο 35’) και γύρισαν το παιχνίδι χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σφύριγμα και έδωσαν αντιαθλητικό φάουλ του Γκριγκόνις.
Βάσει κανονισμού, μόνο σε περίπτωση βίαιου χτυπήματος που θα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, μπορούν οι ρέφερι να γυρίσουν πίσω μια φάση. Οι διαιτητές θεώρησαν – προφανώς – ότι είχε συμβεί κάτι ανάλογο εις βάρος του Γκριγκόνις, αν και δεν έγινε κάτι το μεμπτό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- EuroLeague: Τα πρώτα Power Rankings δείχνουν κυριαρχία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
- Ζότα Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση»
- Μεντιλίμπαρ: «Μας έλειψαν πολλά - Το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα»
- Ράφα Μιρ: «Έχω πολύ όρεξη για δουλειά – Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Άρη»
- Μίλαν: Χιλιάδες άτομα για το τελευταίο αντίο στον Φράνκο Μπαρέζι
