ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κολοσσός – Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το παιχνίδι λόγω κακοκαιρίας!

EUROKINISSI

Η αποστολή του Παναθηναϊκού δεν θα «πετάξει» για την Ρόδο λόγω κακών καιρικών συνθηκών και έτσι το παιχνίδι με τον Κολοσσό θα αναβληθεί.

Ο Παναθηναϊκός θα αντάμωνε με τον Κολοσσό την Δευτέρα (6/2, 19.15) για την 15η αγωνιστική της Basket League. Αντ’ αυτού το παιχνίδι δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Οι «πράσινοι» δεν θα πετάξουν με προορισμό την Ρόδο λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που «πλήττει» ήδη ένα μεγάλο μέρος της Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Κολοσσό για την 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και ο λόγος έχει να κάνει φυσικά με την κακοκαιρία. Ετσι ο ΕΣΑΚΕ αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει την επίσημη αναβολή του αγώνα, κάτι που έγινε και στο ματς Λαύριο-Ολυμπιακός για το πρόβλημα στην οροφή του γηπέδου.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις τις επόμενες μέρες θα γνωστοποιηθεί η νέα ημερομηνία του αγώνα ανάμεσα στους Ροδίτες και τους «πράσινους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης Κολοσσού H Hotels – Παναθηναϊκός, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για αύριο Δευτέρα 6/2 και ώρα 19:15 στο κλειστό γήπεδο Καλλιθέας Ρόδου, λόγω ανωτέρας βίας και ειδικότερα των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι οποίες καθιστούν επισφαλή και αβέβαια τη μετακίνηση της αποστολής της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης Κολοσσού H Hotels – Παναθηναϊκός, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για αύριο Δευτέρα 6/2 και ώρα 19:15 στο κλειστό γήπεδο Καλλιθέας Ρόδου, λόγω ανωτέρας βίας και ειδικότερα των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι οποίες καθιστούν επισφαλή και αβέβαια τη μετακίνηση της αποστολής της ομάδας του Παναθηναϊκού. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News