Παναθηναϊκός: Και επίσημα στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ο Παππάς με αριθμό δελτίου... 666!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε ότι ενεργοποιήθηκε το δελτίο του Νίκου Παππά για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου, γεγονός που αποτελούσε εδώ και δύο χρόνια επιθυμία και επιδίωξη του πολύπειρου παίκτη.

Ο Νίκος Παππάς συνεχίζει να προσφέρει σε κοινωνικό επίπεδο με διάφορες δράσεις. Μία από αυτές είναι να αγωνιστεί στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, η οποία έχει δικαίωμα να διαθέτει και δύο αρτιμελείς αθλητές.

Πρόκειται για μια επιθυμία και επιδίωξη του έμπειρου αθλητή εδώ και δύο χρόνια, ενώ το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε ότι εκδόθηκε και το σχετικό δελτίο με αριθμό… 666.

Ο Νίκος Παππάς έχει βοηθήσει ενεργά το τμήμα από την πρώτη μέρα και η επιθυμία του να ενταχθεί στην ομάδα γίνεται πραγματικότητα με την έκδοση του δελτίου του.

Η πανδημία του Covid έφερε πίσω την όλη διαδικασία ωστόσο η επιθυμία του παρέμεινε θερμή και αφού συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα, η ΟΣΕΚΑ προχώρησε στην έκδοση του δελτίου του.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να είναι το 666ο δελτίο της ΟΣΕΚΑ και κάπως έτσι ο Νίκος Παππάς έγινε ο πρώτος παίκτης που είναι ταυτόχρονα και σε ομάδα αρτιμελών Α1 και σε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι ενεργοποιήθηκε το δελτίο του Νίκου Παππά για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου.

Ο Νίκος Παππάς ανήκει πλέον και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του «τριφυλλιού»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News