ΚΑΕ Ολυμπιακός για τραγωδία στα Τέμπη: «Οι σκέψεις μας στις οικογένειες των θυμάτων, οι προσευχές μας για τους τραυματίες»

olympiacos.org
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.
Μετά την ΠΑΕ Ολυμπιακός και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα με σχετική ανάρτηση για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη μετά τη σφοδρή σύγκρουση δύο τρένων και τον εκτροχιασμό του επιβατικού, με απολογισμό μέχρι στιγμής 36 νεκρών και δεκάδων τραυματιών.
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει την βαθιά θλίψη της για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, η σκέψη μας είναι μαζί τους. Οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες και τους οικείους τους», αναφέρει η ανάρτηση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
