Ολυμπιακός: Απίστευτη βιομηχανία λάσπης για τον Γουέμπερ, τι απαντά ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη!

EUROKINISSI

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στο χώρο των ελληνικών αθλητικών media. Μια ολόκληρη βιομηχανία λάσπης σε βάρος του Ολυμπιακού παραποίησε τα λεγόμενα του Γουέμπερ, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη να ζητά δημόσια να μην παραποιείται το περιεχόμενό της!

  • Το ότι εδώ και χρόνια έχει στηθεί μια χρηματοδοτούμενη βιομηχανία λάσπης στα ελληνικά media εις βάρος του Ολυμπιακού, το γνωρίζουμε όλοι.
  • Το ότι θα έφταναν όμως οι εμπνευστές της να διαστρεβλώσουν το περιεχόμενο μιας ολόκληρης συνέντευξης για να ικανοποιήσουν τα… αφηγήματα τους σε βάρος των «ερυθρόλευκων», είναι κάτι που ξεπερνά ακόμη και τα δικά τους υψηλά στάνταρντς στη δημαγωγία!
  • Ειλικρινά, δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς με τις συγκεκριμένες πρακτικές. Αξία τους δίνει. Διαβάστε, όμως, τι έγραψε στα social media ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να εξηγήσει τι ακριβώς είπε ο Αμερικάνος πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, επειδή απλά είναι ο… μόνος που μίλησε μαζί του. Αναφερόμαστε στον συντάκτη του basketnews.com, Γιώργο Κυριακίδη που πήρε την επίμαχη συνέντευξη.

  • Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει! Όχι τίποτα άλλο, αλλά βγήκε να… πανηγυρίσει πρόωρα για δικαίωση ο αλήστου μνήμης διαιτητής Αναστόπουλος! «Τελικά δεν έφταιγε ο Αναστόπουλος; Το μέχρι τέλους ήταν ένα ψέμα; Η δικαίωση καμιά φορά αργεί αλλά έρχεται και είναι εκκωφαντική», έσπευσε να γράψει στα social media ο παλαίμαχος διαιτητής. Τελικά η… δικαίωση μάλλον θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News