Παναθηναϊκός: Για ραντεβού με Αταμάν κάνουν λόγο οι Ισπανοί, διαψεύδουν οι «πράσινοι»

Σύμφωνα με ισπανικό Μέσο, ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν είχε συνάντηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα, για να συζητήσουν πιθανή συνεργασία.
Ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν, με τον Πάμπλο Λάσο να αποτελεί το επικρατέστερο όνομα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ισπανικό Μέσο αναφέρει σε ρεπορτάζ του για την Αναντολού Εφές, ότι ο Εργκίν Αταμάν είχε συνάντηση με ανθρώπους του «τριφυλλιού» στην Αθήνα.
Σύμφωνα με το encestando.es, το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ενώ στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η αποχώρηση του Τούρκου τεχνικού από τον πάγκο της πρωταθλήτριας Ευρώπης αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.
«Η αίσθηση ότι κλείνει ένας κύκλος, ενισχύεται από το γεγονός ότι λήγει το συμβόλαιο του Αταμάν και γνωρίζοντας ότι ο προπονητής βρέθηκε στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα για να συναντηθεί με ανθρώπους του Παναθηναϊκού», αναφέρει το Μέσο της Ισπανίας.
Πάντως από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξε άμεση διάψευση του σχετικού δημοσιεύματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
