Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος πήγε ξαφνικά στο ΟΑΚΑ και τα... έχωσε στους παίκτες!

EUROKINISSI
Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την επιστροφή της ομάδας από το Περιστέρι και τα… έχωσε στους παίκτες για την εικόνα που παρουσίασαν, τόσο σε αυτό το παιχνίδι, όσο και γενικότερα το τελευταίο διάστημα.
Φανερά εκνευρισμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από το Περιστέρι κι έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στους παίκτες της ομάδας για την εικόνα που παρουσίασαν για άλλη μια φορά.
Συγκεκριμένα, έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους μετά και από αυτήν την ήττα, ζητώντας άμεση βελτίωση της εικόνας στα play-offs, μιλώντας με πολύ σκληρή γλώσσα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το δικαίωμα που έχει και εκείνο που δεν έχει ο Τόμας Γουόκαπ, και ο Φαλ που αποδείχθηκε κανονικός
- Κεντζιόρα: Οι λόγοι που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ
- Ζαμπίδης – Μεϊγουέδερ: Αναβλήθηκε το μεγάλο event και πάει για Σεπτέμβριο
- Τελικός Κυπέλλου: Η έδρα και η ημερομηνία
- Μάκης Γκαγκάτσης: «Ξεπέρασε τα όρια η στοχοποίηση του Κωνσταντέλια»
