Πάμπλο Λάσο: Έκλεισε στην Μπάγερν Μονάχου
Ο Πάμπλο Λάσο θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, καθώς έκλεισε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Επιστρέφει στους πάγκους ο Πάμπλο Λάσο, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία για τα επόμενα τρία χρόνια, αντικαθιστώντας τον Αντρέα Τρινκιέρι που θα αποχωρήσει.
Ο Ισπανός τεχνικός θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα αναλάβει τους Βαυαρούς, στην πρώτη του δουλειά μετά το -ξαφνικό και άκομψο- διαζύγιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει με την καρδιά του.
Θυμίζουμε πως ο πολύπειρος προπονητής είχε συζητήσει με τον Παναθηναϊκό, που κατέληξε στον Εργκίν Αταμάν, και με την Αναντολού Έφες, όμως οι διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους δεν προχώρησαν περισσότερο λόγω διάφορων διαφωνιών.
Η Μπάγερν είχε προσεγγίσει εδώ και καιρό τον Λάσο, του παρουσίασε ένα ελκυστικό πρότζεκτ, σε συνδυασμό με αυξημένο μπάτζετ και το νέο γήπεδο, που άφησε ασυγκίνητο τον 55χρονο κόουτς, ο οποίος εν τέλει είπε το πολυπόθητο «ναι».
DONE DEAL.
Pablo Laso agrees a 3 year contract with FC Bayern Munich.
Former Real Madrid Coach will replace Andrea Trinchieri from next season.
Bayern has proposed a great project with an improved budget and a new Arena.#Basketball #Baloncesto #EuroLeague #Transfers #FCBayern— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) May 1, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Διαιτησία: Αυτή είναι η πρόταση Λανουά για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
- Παναθηναϊκός AKTOR: Η ατάκα του Γιαννακόπουλου για σταρ του NBA που άναψε «φωτιές»
- Γιώργος Γιακουμάκης: Πήγε στην «αγκαλιά» του Βλάνταν Ίβιτς - Ποιες οι οικονομικές λεπτομέρειες
- ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχουν λόγια όταν φεύγει ένα παιδί»
- Χρήστος Τζόλης: Πάει για μεταγραφή - ρεκόρ χρημάτων!
