Παναθηναϊκός: Ιστορική μέρα, το ΟΑΚΑ είναι πλέον πράσινο!

Twitter

Ο Παναθηναϊκός θα έχει για τα επόμενα 49 χρόνια το ΟΑΚΑ με σκοπό να δημιουργήσει ένα άκρως ελκυστικό «φρούριο». Το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ ενέκρινε ομόφωνα την παραχώρηση και τις επόμενες μέρες θα πέσουν οι υπογραφές.

Ένα όνειρο πολλών ετών έγινε πραγματικότητα. Εστω και αν πέρασε από χίλια κύματα είναι γεγονός. Το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ ενέκρινε ομόφωνα την παραχώρηση και τις επόμενες μέρες θα πέσουν οι υπογραφές ούτως ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει το δικό του σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια.

Ιδού η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών – Σπύρος Λούης», στη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δυνάμει του άρθρου 44 του ν. 4934/2022.

Έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης Παραχώρησης, εξασφαλίστηκε πλήρως το δημόσιο συμφέρον, η συνέχεια της εύρυθμης λειτουργίας όλου του Ολυμπιακού Συγκροτήματος, καθώς και η διασφάλιση των ερασιτεχνικών αθλημάτων, που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται σε χώρους του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης».

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η Παραχώρηση, με την υπογραφή της σχετική Σύμβασης μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News