Ολυμπιακός: Μετά τον Σλούκα και ο Πίτερς αντέδρασε για τη «νίκη» Ταβάρες επί Γουόκαπ

Ο Άλεκ Πίτερς πιστεύει ότι ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Τόμας Γουόκαπ, ήταν αυτός που άξιζε να αναδειχτεί καλύτερος αμυντικός της Euroleague και όχι ο Έντι Ταβάρες, διερωτώμενος ποιο είναι το σκεπτικό των ψηφοφόρων.
Ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκε κορυφαίος αμυντικός της Euroleague για τρίτη φορά στην καριέρα του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία των προπονητών της διοργάνωσης, τον Τόμας Γουόκαπ του Ολυμπιακού. Κώστας Σλούκας και Άλεκ Πίτερς αντέδρασαν μέσω αναρτήσεων στα social media, σχολιάζοντας ότι ο συμπαίκτης τους ήταν αυτός που έπρεπε να πάρει την πρωτιά στην εν λόγω κατηγορία, ενδεικτικό του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί στις τάξεις των «ερυθρόλευκων».
2022-23 EuroLeague Best Defender🏆
𝗪𝗔𝗟𝗧𝗘𝗥 𝗧𝗔𝗩𝗔𝗥𝗘𝗦 I @RMBaloncesto pic.twitter.com/lL2LopuW68
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 13, 2023
With respect to @Euroleague & a great player who has dominated ELB for years @waltertavares22, in my humble opinion, @twalkup23 deserved DPOY this season. Despite lacking size like Walter, he troubled every opponent, contributed immensely, and helped our team clinch 1st place.
— Kostas Sloukas (@kos_slou) May 13, 2023
Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Πίτερς να γράψει:
«Οι ψηφοφόροι πρέπει να εξηγήσουν το σκεπτικό τους για αυτό το αποτέλεσμα. Αν το μόνο που κάνουν είναι να προσθέτουν φύλλα στατιστικής τότε πρέπει να τους αφαιρεθεί η ψήφος, επειδή αυτό είναι τεμπέλικο. Ο Γουόκαπ επηρέασε το παιχνίδι από την πιο σημαντική θέση στο παρκέ της EuroLeague».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
