ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Τέλος εποχής για τον Ρενέσες, νέος head coach ο Ίσραελ Γκονζάλεθ!

Ο 75χρονος Αΐτο Γκαρσία Ρενέσες έλαβε την απόφαση να μη συνεχίσει στον πάγκο της Άλμπα Βερολίνου και η πρωταθλήτρια Γερμανίας έδωσε το… χρίσμα στον μέχρι πρότινος βοηθό του, Ίσραελ Γκονζάλεθ.

Ο εμβληματικός Αΐτο Γκαρσία Ρενέσες αποφάσισε πως ήγγικεν η κατάλληλη ώρα για να απομακρυνθεί από τον πάγκο της Άλμπα Βερολίνου, μετά από μία ιδιαιτέρως πετυχημένη τετραετία, κατά τη διάρκεια της οποίας άπαντες στη «Γηραιά Ήπειρο» εξήραν το έργο του.

Ως εκ τούτου, η πρωταθλήτρια Γερμανίας ανακοίνωσε την Τρίτη (17/08) τη λύση της συνεργασίας της με τον 75χρονο Ισπανό προπονητή, γνωστοποιώντας πως τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας θα παραδοθούν στον 46χρονο άμεσο συνεργάτη του, Ίσραελ Γκονζάλεθ.

Μάλιστα, ο Ρενέσες έδωσε τις… ευλογίες του στον τέως βοηθό του, τονίζοντας πως «ο Ίσραελ είναι ο ιδανικός για να πάρει τη θέση μου».

Ο Γκονζάλεθ ανήκει στο τεχνικό επιτελείο της Άλμπα από το 2017, ήτοι τη χρονιά που ο Ρενέσες ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή. Την τελευταία διετία είχε προαχθεί σε πρώτο ασίσταντ κόουτς, ενώ στα μέσα της περασμένης σεζόν είχε διατελέσει και head coach για 11 συνολικά ματς, αντικαθιστώντας τον Ρενέσες, ο οποίος είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News