Ολυμπιακός: Ακόμη ένας πρώην, που έβαλε υποψηφιότητα να γίνει νυν

Στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Επιστροφή σε δοκιμασμένες λύσεις για τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα ονόματα που εμπλέκονται στο μεταγραφικό παζάρι των “ερυθρολεύκων”.
Μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είναι μεταξύ των βασικών στόχων του Ολυμπιακού, σε αυτή τη λίστα προστέθηκε και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Ο 28χρονος πλέι μέικερ της Ρεάλ Μαδρίτης, φέρεται να είναι στο στόχαστρο του Γιώργου Μπαρτζώκα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η λιθουανική ιστοσελίδα “Basketnews.com”.
Το πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία βέβαια, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το τι θα γίνει με τους Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ. Αν και ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη και σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός φαντάζει μια εξαιρετική λύση, ειδικά από τη στιγμή που είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Σιγά μην ρωτήσει ο Μπαρτζώκας για Μπραζντέικις
- Μπένετ σε Μπαλτάκο: «Δεν μου αφήσατε άλλη επιλογή πλην της παραίτησης»
- ΠΑΟΚ: Το ακραίο ροτέισον του Λουτσέσκου είναι ρίσκο και ανάγκη μαζί
- Ολυμπιακός: Ο κοντός, ο Ίστγουντ και τα πιο σημαντικά γκολ στο 74' και το 90+4'
- Γιώργος Χελάκης: Έφτανε να ασχοληθεί ο Ποντένσε για ένα ημίχρονο...