Σακίλ ΜακΚίσικ: Η σύζυγός του, Μπέριλ, φόρεσε μόνο τα... παπούτσια της!
Η Μπέριλ ΜακΚίσικ ήταν από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες στο πάρτυ του Ολυμπιακού για τα επινίκια του τίτλου στο πρωτάθλημα της Basket League. Η εντυπωσιακή σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ δεν σταμάτησε στιγμή να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι λατρεύει την Ελλάδα και τον ελληνικό τρόπο ζωής.
Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε, που η Μπέριλ ΜακΚίσικ έχει εκφράσει την «τρέλα» της τόσο για τη χώρα μας, όσο και για τον Ολυμπιακό. Είναι εξάλλου από τις πιο θερμές οπαδούς της ομάδας και δεν χάνει ευκαιρία να παρακολουθεί τους αγώνες των «ερυθρολεύκων», αλλά και να σχολιάζει τα τεκταινόμενα στον χώρο του μπάσκετ, καθώς είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media.
Η σύζυγος του 32χρονου φόργουορντ του Ολυμπιακού λατρεύει να ποστάρει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναμφίβολα την παράσταση κλέβει η φωτογραφία που έχει ανεβάσει στο instagram πριν από τρία χρόνια, στην οποία απεικονίζεται να φοράει μόνο τις κάλτσες και τα παπούτσια της!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
