Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Γιατί ήταν έξαλλος παρά την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα έκανε… περίπατο στους τελικούς της Liga Endesa, έφτασε στην κατάκτηση του 20ού πρωταθλήματος στην ιστορία της, αλλά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν έξαλλος. Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση των οπαδών της Ρεάλ εις βάρος του Τζέιμς Νάτζι.
Την ώρα που το θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό βρίσκεται στο επίκεντρο στην Ισπανία, λόγω του Βινίσιους, ακόμη ένα άσχημο περιστατικό κατήγγειλε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
«Θέλω να μιλήσω για ό,τι έγινε εδώ. Είναι ατυχές. Δεν μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο… Ακούω πολλά για τον Βινίσιους και τώρα πρέπει να μιλήσουμε εμείς για ό,τι συνέβη εδώ. Ακούστηκαν απαράδεκτα πράγματα. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Νομίζω πως όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με τις αξίες της Ρεάλ και των οπαδών της. Είμαστε εξαγριωμένοι! Αύριο πιθανότατα το θέμα θα ξεχαστεί… Δεν με νοιάζει αν αφορά παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας. Πρέπει να το εξαφανίσουμε, να παλέψουμε κόντρα σε τέτοιες συμπεριφορές και αυτό ακριβώς θα κάνουμε, δήλωσε ο «Σάρας» και συνέχισε: «Δεν μίλησα ακόμα με τον Τζέιμς για το περιστατικό. Είναι πολύ σοβαρό. Ειδικά όταν συμβαίνει στους δικούς σου ανθρώπους, είναι κάτι πιο ευαίσθητο. Αγαπάμε πολύ τον Τζέιμς, είναι υπέροχος παιδί και θέλουμε να το σταματήσουμε αυτό. Είναι πολύ πιο σημαντικό από το πρωτάθλημα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
