Δ. Γιαννακόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο για το «μπαμ» με Σλούκα - «Ούτε καμία αρπαγή έγινε ούτε τίποτα»
Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού σχολίασε τη μεταγραφική «βόμβα» με τον Κώστα Σλούκα.
Για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Λίγο μετά την ανακοίνωση της σπουδαίας μεταγραφής, έγραψε στα social media:
«Ούτε καμία αρπαγή έγινε ούτε τίποτα. Από κάτι τέτοια σχόλια δυστυχώς ξεκινάει η βία. Σε έναν επαγγελματικό χώρο μια ομάδα αποφάσισε γιατί δεν ταιριάζει στα πλάνα της να αφήσει ουσιαστικά ελεύθερο έναν αθλητή της και μια άλλη τον πήρε.
Οι εποχές που ομάδες και αθλητές ήταν είτε δεμένοι είτε εγκλωβισμένοι έχει περάσει προ πολλού. Εμάς ούτε μας νοιάζει ούτε μας απασχολεί σε ποια ομάδα ήταν ο κάθε αθλητής και ούτε είναι κριτήριο επιλογής.
Προσπαθούμε να φέρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και ο Κώστας είναι η ιδανική περίπτωση ανθρώπου και αθλητή να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
