Εθνική Μπάσκετ: Μαντζούκας, Ζούγρης, Χουγκάζ και Φλιώνης τα πρώτα κοψίματα Ιτούδη

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, ο Δημήτρης Ιτούδης προχώρησε στα τέσσερα πρώτα κοψίματα στην Εθνική μπάσκετ.
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Μπάσκετ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις Φιλιππίνες.
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης (31/7), ο Δημήτρης Ιτούδης ανακοίνωσε τους τέσσερις παίκτες που δεν θα δώσουν το παρών, με τους Λευτέρη Μαντζούκα, Δημήτρη Φλιώνη, Νίκο Χουγκάζ και Βαγγέλη Ζούγρη να τίθενται εκτός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Με τέσσερις παίκτες λιγότερους θα συνεχιστεί από αύριο (1/8) η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο κύπελλο.
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης και έχοντας βοηθήσει ουσιαστικά στις πρώτες καθοριστικές μέρες της προετοιμασίας, δεν θα συνεχίσουν σε αυτήν οι Δημήτρης Φλιώνης, Λευτέρης Μαντζούκας, Νίκος Χουγκάζ και Βαγγέλης Ζούγρης.
Οι τέσσερις παίκτες, αφού πληροφορήθηκαν κατ’ ιδίαν ο καθένας την απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη, άκουσαν τις ευχαριστίες του προπονητή για τη συνεισφορά τους μπροστά σε όλη την ομάδα και πήραν και το χειροκρότημα των συμπαικτών τους.
Ολα αυτά, ελάχιστα πριν όλοι μαζί ευχηθούν τραγουδιστά στον Κώστα Παπανικολάου για τα σημερινά του γενέθλια, ολοκληρώνοντας μια “φορτωμένη” ημέρα, με το κεράκι που έσβησε ο αρχηγός στην τούρτα που του είχαν ετοιμάσει.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ροντινέι: Ο Τσικίνιο τον τρολάρει στις κοινές τους διακοπές στην Κρήτη - «Πολύ κουρασμένος φίλε»
- Ολυμπιακός: Ο παίκτης που δεν έπιασε στη β' ομάδα και σήμερα αξίζει περισσότερα 8 εκατομμύρια ευρώ!
- Παρασκήνιο: Η Μπενφίκα καλοβλέπει Ντέλια-Φώτη
- Λίλαρντ: Ξεπέρασε την θρόμβωση και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση
- Ναν: Ψήφισε τον εαυτό του ως MVP της Euroleague