Σακίλ ΜακΚίσικ: Έχει πολύ... άγριες διαθέσεις η σύζυγός του, Μπέριλ
Η Μπέριλ ΜακΚίσικ περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και υπόσχεται πολύ πάθος στην κερκίδα!
Η Μπέριλ ΜακΚίσικ είναι από τις πλέον ένθερμες οπαδούς της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ υποστηρίζει με πάθος τις προσπάθειες των «ερυθρολεύκων» και φέτος δείχνει ότι έχει πολύ… άγριες διαθέσεις!
Με ανάρτησή της στο Twitter η Μπέριλ ΜακΚίσικ (γνωστή στην πλατφόρμα και ως Μπέριλ Μακισοπούλου) υποσχέθηκε ότι θα είναι πολύ παθιασμένη στους αγώνες της ομάδας μπάσκετ. Η εντυπωσιακή Μπέριλ δημοσίευσε βίντεο που την απεικονίζει να φωνάζει στις κερκίδες του ΣΕΦ και σημείωσε πως: «Έτσι θα είμαι αυτή τη σεζόν».
this is how I’m about to be this season, sorry not sorry 🫡 pic.twitter.com/dDVOYSIGkk
— Μπεριλ Μακισοπουλου (@berilmckissic) August 27, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
