ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ: Πρόωρη επέκταση στο συμβόλαιo του Τζoς Ρίτσαρντσον μέχρι το 2023

Οι Μπόστον Σέλτικς έδωσαν τα χέρια με τον Τζoς Ρίτσαρντσον για επέκταση κατά ένα χρόνο της διάρκειας του συμβολαίου του, έναντι 12 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Τζος Ρίτσαρντσον πρόκεται να αποτελέσει πυλώνα του παιχνιδιού των Μπόστον Σέλτικς, έπειτα και από την αποχώρηση του Εβάν Φουρνιέ για τους Νιου Γιορκ Νικς.

Οι «Κέλτες» απέδειξαν περίτρανα πως βασίζουν πολλά στον 27χρονο Αμερικανό swingman, τον οποίο απέκτησαν πρόσφατα εν είδει ανταλλαγής, παραχωρώντας ως αντάλλαγμα τον Μόουζες Μπράουν στους Ντάλας Μάβερικς.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, αποφάσισαν να προσφέρουν πρόωρη επέκταση κατά ένα χρόνο στη διάρκεια του τρέχοντος – αξίας 11.6 εκατομμυρίων δολαρίωνμονοετούς συμβολαίου του, έναντι 12 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Ρίτσαρντσον αποδέχτηκε την πρόταση και, όπως σημείωσε ο Σαμς Kαράνια του «The Athletic», οι συνολικές του απολαβές μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα φτάσουν τα 24 εκατομμύρια δολάρια.

Την περασμένη σεζόν, ως παίκτης των Μάβερικς, αριθμούσε κατά μέσο όρο 12.1 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 30 λεπτά συμμετοχής σε 59 ματς της κανονικής περιόδου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς. Ο ίδιος, προκειμένου να εκπληρωθεί η μετακίνησή του στη Βοστώνη από το Ντάλας, έκανε opt-in στα 11.6 εκατομμύρια δολάρια του συμβολαίου του για τη σεζόν 2021-2022.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News