ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ: «Μαζί με τον Νίκο θα εμπνεύσουμε ξανά τα νέα παιδιά»

Ως «κορυφαία στιγμή για το Ελληνικό μπάσκετ» χαρακτήρισε η παράταξη «Πρώτα το Μπάσκετ» τη θετική απάντηση του Νίκου Γκάλη στην πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα.

Ο Νίκος Γκάλης αποδέχτηκε την πρόταση του υποψηφίου Προέδρου της ΕΟΚ, Παναγιώτη Φασούλα, ώστε να αναλάβει το αξίωμα του Επίτιμου Προέδρου, εφ’ όσον ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας «Πρώτα το Μπάσκετ» εκλεγεί στη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η παράταξη «Πρώτα το Μπάσκετ» εξέδωσε Δελτίο Τύπου αναφορικά με την καταφατική απάντηση του «γκάνγκστερ» στην πρόταση του επικεφαλής της, χαρακτηρίζοντας την ως «κορυφαία στιγμή για το Ελληνικό μπάσκετ».

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Φασούλας σημείωσε σε προσωπική του δήλωση ότι «μαζί με τον Νίκο και τους άλλους άξιους συναθλητές και ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο μπάσκετ, είμαι σίγουρος ότι θα εμπνεύσουμε ξανά τα νέα παιδιά, θα ξαναφέρουμε τους φιλάθλους στα γήπεδα και θα οδηγήσουμε ξανά την Εθνική μας ομάδα στις κορυφαίες θέσεις του παγκόσμιου μπάσκετ».

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Κορυφαία στιγμή για το Ελληνικό μπάσκετ η θετική απάντηση του Νίκου Γκάλη στην πρόταση του υποψηφίου Προέδρου της ΕΟΚ Παναγιώτη Φασούλα, ώστε να αναλάβει το αξίωμα του Επίτιμου Προέδρου μετά τις εκλογές».

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά για την θετική απάντηση του Νίκου Γκάλη στην πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα, εν όψει των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΟΚ, να αναλάβει το αξίωμα του Επίτιμου Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, εφ’ όσον ο ίδιος εκλεγεί στη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας.

Οι δύο κορυφαίοι Έλληνες μπασκετμπολίστες και Halloffamers της FIBA και του NBA που ηγήθηκαν της μεγαλειώδους πορείας και των παγκόσμιων διακρίσεων του Ελληνικού μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και πάλι μαζί, από διαφορετικές πια θέσεις, για να κάνουν πράξη το κοινό τους όραμα της αναγέννησης του Ελληνικού μπάσκετ.

Ο Παναγιώτης Φασούλας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μαζί με τον Νίκο και τους άλλους άξιους συναθλητές και ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο μπάσκετ, είμαι σίγουρος ότι θα εμπνεύσουμε ξανά τα νέα παιδιά, θα ξαναφέρουμε τους φιλάθλους στα γήπεδα και θα οδηγήσουμε ξανά την Εθνική μας ομάδα στις κορυφαίες θέσεις του παγκόσμιου μπάσκετ».

Ο Νίκος Γκάλης στην ανακοίνωσή του αναφέρει : «Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ».

Η πρωτοβουλία «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News